Nieuws

Samen bouwen aan geluk


Publicatiedatum:
2e kwartaal 2024

De feestelijke opening van Hotel Heppie

Op donderdag 13 juni werd Hotel Heppie feestelijk geopend in de bossen van Vierhouten op de Veluwe. Wij hebben als hoofdaannemer samen met onze ketenpartners anderhalf jaar lang gewerkt aan dit vakantieoord voor kwetsbare kinderen, mogelijk gemaakt door Stichting Het Vergeten Kind.

Hotel Heppie, gebouwd op een terrein van vijf hectare, bestaat uit verschillende houten gebouwdelen, verbonden door een driehoekige boemerang-luifel. De gevels zijn bekleed met 23 kilometer houten geveldelen. Het hotel is duurzaam gebouwd met respect voor de natuur, inclusief groene daken en duurzame installaties.

Het hotel biedt 12 kinderkamers (waarvan twee voor gehandicapte kinderen), kamers voor vrijwilligers, gezinsappartementen, een theaterzaal en een indoorspeelhal. De kleuren zijn gebaseerd op de kleurenleer van Le Corbusier en harmonieus afgestemd op de natuur.

Bij de opening overhandigde Jasper Sluimer namens BIK bouw een tegoedbon van 5000 euro aan de directie van Stichting Het Vergeten Kind. Deze donatie zal bijdragen aan onvergetelijke momenten voor de kinderen. We zijn trots om deel uit te maken van dit mooie initiatief! 

Oosteinde 11 r 2991 LG Barendrecht 
0180 - 726946 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Volg ons