Over ons

Wij zijn een enthousiaste onderneming met uitgebreide kennis en veel ervaring in de bouw. BIK bouw onderscheidt zich door echt samen te werken met partijen zowel downstream als upstream in de bouwketen. Wij bieden maximale kennis en kunde vanuit een compacte organisatie met een grote mate van flexibiliteit en betrokkenheid. Door onze manier van samenwerken zijn wij in staat om met een betrokken organisatie een optimaal bouwproces te bieden.

Onze missie

Door onze betrokkenheid en waardering van gelijkheid vormen wij een betrouwbare partij voor opdrachtgevers, partners, medewerkers en bewoners. De hechte eenheid met onze ketenpartners vormt de solide basis waardoor onze inventiviteit en creativiteit uitstekend tot zijn recht komt. Wij zijn gedreven om op een maatschappelijk verantwoorde manier hoogwaardige en bijzondere bouwprojecten op het gebied van renovatie, transformatie, onderhoud en nieuwbouw te realiseren en zo bij te dragen aan een gezondere samenleving. Door een open en eerlijke samenwerking creëren wij een professionele werkomgeving waarin personen zich kunnen ontwikkelen en waarin zij zich veilig en gewaardeerd voelen.

Onze visie

Sinds de oprichting van BIK bouw in 2015 hebben wij al lerend veel bereikt om tot ons uiteindelijke doel te komen: om op een CO2 en energie neutraal niveau circulair te bouwen. Voor ons is dit doel geen werkwijze maar een manier van denken. Wij bouwen aan een duurzame wereld, waarin mens, milieu en economie in evenwicht zijn in een positieve samenleving.

Wij onderscheiden ons door kwalitatief hoogwaardige bouw, uitstekende klantgerichtheid en de bijzondere projecten die wij realiseren. Dit doen wij in een veilige en prettige werkomgeving met onze medewerkers en partners.

Wij zijn hét duurzame bouwbedrijf dat samen met onze klanten geen uitdaging uit de weg gaat. Wij zijn daarmee een gewilde en vooraanstaande speler.

Onze kernwaarden
De kracht van de BIK5
 • Onze drijfveren zijn gedefinieerd in 5 kernwaarden die samen onze BIK5 vormen. Deze BIK5 resulteert in een manier van werken gebaseerd op normen en waarden.
  • Eerlijkheid is onze sleutel tot vertrouwen en verbinding met de ander.
  • Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.
  • Wij nemen verantwoordelijkheid.
  • Wij zijn met onze bouwmethodes en missie betrokken bij het verbeteren van de wereld door rekening te houden met de klimaatdoestellingen, zodat we CO2 uitstoot helpen te reduceren.  
  • Plezier in je werk verhoogt je betrokkenheid bij de opdracht.
   Representatieve en duidelijke informatieverstrekking verhoogt de betrokkenheid bij stakeholders.
   Open communicatie en teamwork verhoogt de betrokkenheid bij opdrachtgevers. Wij werken op een eerlijke manier samen met onze partners. Bewoners worden gehoord en gewaardeerd en kunnen rekenen op veiligheid en kwaliteit.
  • Onze werkwijze is enthousiast en oplossingsgericht. 
  • Uw ambitie is onze uitdaging.
  • Wij zien uitdagingen als kansen.
  • Wij zijn trots op ons werk en op wat wij doen.
  • Wij leveren conform de verwachting en de afspraak welke wij met elkaar hebben gemaakt.
  • Wij zijn een goede partner voor opdrachtgevers, bouwpartners en stakeholders.
  • Wij stellen onze klanten centraal in het gehele bedrijf.
  • Wij bedienen opdrachtgevers oprecht en accuraat. 
Ons team

Bij BIK bouw werken we met een hecht team van mensen die passie hebben voor hun vak. Werkplezier is voor ons heel belangrijk, onderling maar ook op de werkvloer. Ieder individu wordt gewaardeerd. Er is ruimte voor ideeën en kritiek. Wij stimuleren gezondheid en sportiviteit.

Oosteinde 11 r 2991 LG Barendrecht 
0180 - 726946 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Volg ons