Expertises

Onze expertises

Nieuwbouw

Onze kracht ligt bij het realiseren van bijzondere en unieke binnenstedelijke bouwprojecten door ons te richten op maatwerk om de visie van onze klant tot leven te laten komen. Door deze unieke benadering zijn wij in staat projecten te realiseren zoals drijvende havenlofts of woningen grenzend aan een rijksmonument of oude gevangenis.

Renovatie en restauratie

Groot onderhoud

Door middel van goed vakmanschap, renovatie en restauratie is het mogelijk om bestaande gebouwen weer in originele staat terug te brengen. Soms is hier grootschalig onderhoud voor nodig.
Samen met onze ketenpartners en stakeholders bepalen wij een werkmethode met respect en aandacht voor het gebouw en haar gebruikers.

Transformatie

Gebouwen verdienen een tweede kans! Met onze ambitie om bij te dragen aan een betere samenleving zorgen wij ervoor dat uw vastgoed getransformeerd wordt tot een waardevolle en toekomstbestendige plek. Niet alleen voor u maar juist ook voor alle uiteindelijke bewoners, gebruikers, de omgeving en de stad.  

Verduurzaming

In het renoveren, transformeren en bouwen streven we naar circulair en CO- en energieneutraal handelen met een duurzame toekomst in gedachte.

Twee voorbeelden om dit te illustreren zijn bijvoorbeeld het gebruiken van zo veel mogelijk circulaire materialen bij het renoveren van een wooncomplex en het verduurzamingsconcept 2nd skin van BIK bouw.

Meer informatie: www.2ndskin.nl

Oosteinde 11 r 2991 LG Barendrecht 
0180 - 726946 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Volg ons