Nieuws

Deelname Bikkel aan de ROPARUN 2022


Publicatiedatum:
7 juni 2022

ROPARUN 2022

Afgelopen weekend heeft onze bikkel Jelske Sterkman meegedaan aan de ROPARUN 2022!

“Een mega indrukwekkend evenement. Dat er zoveel mensen aan deelnemen is bijna niet te bevatten, want gemakkelijk is het niet! Je moet ondanks het slaapgebrek, blijven gaan en doorzetten. Ik ben onder de indruk van de vele verhalen van mijn teamgenoten over familie, vrienden en kennissen die aan kanker lijden. Dankbaar de Roparun te hebben meegemaakt. Trots dat ik met het team deze mega prestatie heb mogen neergezetten om een bijdrage te leveren.”

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs, Bremen en Almelo naar Rotterdam. Dit jaar was het startpunt; vanwege de pandemie; op luchthaven Twente, waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Oosteinde 11 r 2991 LG Barendrecht  0180 - 726946 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons