1 jaar BIK bouw!

Op 1 maart 2015 is het een feit; BIK bouw is klaar voor de toekomst!
Afgelopen jaar is voorbij gevlogen met mooie projecten, samenwerking met partners, verhuizing en uitbreiding van het team!

Bouwen in Ketensamenwerking
Het afgelopen zijn er nieuwe samenwerkingen ontstaan met partijen die 'bouwen in ketensamenwerking' hoog in het vaandel hebben staan. Met elkaar krijgen we zicht op de markt, hebben we vertrouwen in elkaars inbreng en pakken onze verantwoordelijkheid. 'Samen bereik je namelijk meer dan alleen' is en blijft ons motto. Het is een continu leerproces. Onze opdrachtgevers zijn uiteindelijk de beste graadmeter. Bouwen aan klanttevredenheid is nooit af. Kortom, nog volop uitdagingen en kansen voor de toekomst!

Terugblik projecten
Wat een mooie projecten hebben we afgelopen jaar gemaakt. Van een swingend project (Annabel), nachtwerk bij restaurant Tai Wu tot aan Kookdozen (Herman den Blijker). We hadden het druk met nieuwbouw (Asvz), verbouwingen en renovatie (1050 woningen Staedion). We laten niet alleen onze handen wapperen maar opdrachtgevers waarderen ook onze adviesrol. Advies geven over innovatieve en duurzame producten (Dura) en de advisering bij diverse tenders. Ons werkgebied breidt zich uit van Rotterdam naar Amsterdam. Wij zijn ontzettend trots op het vertrouwen die wij krijgen van onze opdrachtgevers en samenwerkende partijen.

adresafbeelding

Verhuizing & uitbreiding team
Na de opstart bleek BIK bouw al snel uit haar jasje te groeien. Tussen de bedrijven door gingen we op zoek naar een locatie die ons helpt om verder te groeien. We hadden uiteraard wel wat eisen. Niet te duur, centraal en voldoende ruimte zodat onze (toekomstige) collega's goed kunnen werken. De oplossing werd ons aangeboden door Randy van Yperen, eigenaar van Under & More. Hij had ruimte in zijn kantoorpand in Barendrecht. Deze ruimte geeft ons de mogelijkheid om te groeien en ons team uit te breiden. Inmiddels werken we op het nieuwe adres (Oosteinde 11 r, Barendrecht) en is ons team uitgebreid. Bent u benieuwd naar onze nieuwe locatie of wilt u kennis maken met ons team? U bent van harte welkom. De koffie staat klaar! 

Toekomst
Na deze terugblik, gaat onze blik weer vooruit. We kijken uit naar een nieuw jaar met kansen, innovaties, bouwen en succesvolle samenwerkingen.
Opdrachtgevers, partners en medewerkers: bedankt en tot ziens!

Wim, Jasper en Onno

Meer informatie over BIK bouw? Kijk op onze website www.bikbouw.nl of volg ons op Social Media.

twitter
 facebook  Linkedin

 

 

 • icoonBIK5
  BIK bouw
 • icoon1
  Betrouwbaar
 • icoon2
  Betrokken
 • icoon3
  Innovatief
 • icoon4
  Kwaliteit
 • icoon5
  Klantgericht
Contact gegevens

VESTIGINGSADRES: BIK Bouw | Oosteinde 11 r | 2991 LG Barendrecht | 0180-726946 | VOLG ONS: