Renovatie en uitbreiding 

 

 

  • foto1
  • foto2
  • foto3
  • foto4
  • foto5
  • foto6
  • foto8
  • foto9

Naam De Emmahof
Locatie Hoflaan 43, Vlaardingen
Typologie Renovatie
Informatie project


Renovatie van een voormalig 'gemeente' gebouw tot een gezondheidscentrum "De Emmahof".
De voorgevels worden geheel vervangen door nieuwe samengestelde ambachtelijke gevels. Aan de achterzijde wordt het schuine dak afgezaagd zodat het gebouw kan worden uitgebouwd met houtskeletbouw inclusief keramische pannenbekleding, gedragen door een stalen skelet. Door de samengestelde gevels en de pannen-gevelbekleding aan de achterzijde krijgt het Gezondheids- centrum weer een nieuwe, frisse schil met een mooie ambachtelijke uitstraling.

 

Oplevering Eind mei 2017
Opdrachtgever GC Vlaardingen B.V.
Bouwdirectie BuiltbyDeWildt
Architect Van Boven Architecten
Fotografie Van Boven Architecten
Contactpersoon Wim Fortuin

Afdrukken

  • icoonBIK5
    BIK bouw
  • icoon1
    Betrouwbaar
  • icoon2
    Betrokken
  • icoon3
    Innovatief
  • icoon4
    Kwaliteit
  • icoon5
    Klantgericht
Contact gegevens
    • Adres

      BIK bouw
      Oosteinde 11 r
      2991 LG Barendrecht
      0180-726946

      Volg ons